Actie

Winnen! Intratuin shoptegoed t.w.v. €125!

Zo ga je voorbereid het feestseizoen tegemoet! Welke stijl past bij jou?
Reading time 2 minutes

De bomen verliezen hun bladeren, buiten is het guur en de dagen worden steeds korter. Ofwel: het is weer wintertijd. Hét moment om het binnen gezellig te maken!  How to begin? Doe de online stijl-test van Intratuin, en zie welke kerstdecoratie trend het best bij je past! 

Deze winter zijn er namelijk vijf kersttrends: trend numero uno is Frost Delight, geïnspireerd op een sereen, Scandinavisch winterlandschap. Houd je tijdens de koudste dagen van het jaar echter meer van een 'warm' interieur dan is de Happy Retro-trend een goed alternatief, gekenmerkt door gouden decoraties en vrolijke lampjes op onconventionele plekken (zoals een frame rond je boekenplank!).

 

Een andere interieurtrend is Denim Blues, waarbij alles draait om indigoblauwe kleuren in combinatie met natuurlijke producten zoals aardewerk, leer en schapenvacht. Toch meer fan van een maximalistische look? Check dan de Floral Deluxe trend, met als gouden regel 'more is more'. Als je liever een neutralere stijl wilt dan is de Coming Home-trend iets voor jou: deze draait om het herinterpreteren van klassiekers zoals kerstrode decoraties met gouden details.

Mocht je nog steeds twijfelen over jouw kerststijl, dan kun je hier een stijltest doen. 

Kun jij ook niet wachten tot je de kerstboom weer mag optuigen? Vul snel onderstaand formulier in en wieweet maak jij kans op 2 x €125 shoptegoed bij Intratuin!

FORMULIER

Deze actie is gesloten.

Fotografie:  Louis Lemaire

Tags

interieur
trends
kerst
inspiratie

Lees ook

Aanbevolen voor jou