Actie

Winnen! Een Zalon-box ter waarde van €250,-

Omdat kleding een vorm van zelfexpressie is (en ook omdat het gewoon mooi is), helpen de stylisten van Zalon je graag met het vinden van een topoutfit.
Reading time 2 minutes

Kleding kan voor iedereen iets heel anders betekenen, en dat is juist het leuke eraan; niemand is hetzelfde en er is er maar één op deze wereld met precies jouw kledingstijl. Niet voor niets luidt het spreekwoord 'kleren maken de man', want de manier waarop je je kleedt is als een soort visitekaartje: 'dit ben ik'. 

"Dragen waar je je goed bij voelt, daar draait het om", aldus Zalon-stylist Lise Domen Teeuwissen. "Ik zie het als een uitdaging om mensen door middel van kleding te laten stralen en zo de mooiste versie van zichzelf te laten ontdekken," vertelt ze ons. 

Bij Zalon - de persoonlijke styling service van Zalando - krijg je gratis advies van stylisten die jou een handje helpen met het vinden van een outfit die bij je past. Want laten we eerlijk zijn, navigeren in de online shoppingwereld is zowel een zege als een lastige, tijdrovende taak. Hieronder geeft Zalon-stylist Lise de belangrijkste tips & tricks voor de perfecte zomer-, business- en casual-outfits. 

Voorbeeld van een Zalon-box samengesteld door een persoonlijke stylist. 

WORK MEETS CASUAL

Waar veel vrouwen mee worstelen is het vinden van een kantooroutfit die niet meteen: "saai!" schreeuwt. Want zakelijk hoeft geen synoniem te zijn voor 'grijze muis'. Zo kun je bijvoorbeeld een casual zomerjurkje gemakkelijk upgraden naar on trend en kantoor-waardig. "Draag er een mooie pump, nette sandaal of een coole instapper bij," raadt Lise aan, "ook oorbellen en een goede tas doen wonderen voor je outfit."

 

Voorbeeld van een Zalon-box samengesteld door een persoonlijke stylist. 

POWEROUTFIT, POWERMOOD

"Natuurlijk is het op zijn tijd heerlijk om lekker in je joggingbroek een hele dag Netflix te kijken, maar een goede outfit kan ook voor een mentale opkikker zorgen", aldus stylist Lise. "Als ik mijzelf net even lekkerder wil voelen, dan trek ik een toffe jurk aan," spreekt ze uit ervaring, "Mooie sieraden erbij, lippenstift en klaar." 

 

Voorbeeld van een Zalon-box samengesteld door een persoonlijke stylist. 

Wij mogen 3x een Zalon-box weggeven ter waarde van €250. Vul onderstaand formulier in en maak kans op een nieuwe zakelijke of zomerse outfit.

Deze actie is gesloten.

Tags

zalando
tips

Lees ook

Aanbevolen voor jou