Actie

Winnen! Een romantisch (truffel)diner voor twee

Het truffelseizoen is weer van start gegaan, en ter ere daarvan mogen wij een heerlijk diner voor twee weggeven bij 5&33. Lees snel meer!
Reading time 1 minutes

Op steenworpafstand van Amsterdam Centraal vind je 5&33. Normaliter specialiseert dit restaurant zich in shared dining met een Mediterraanse twist maar dit najaar slaat het een andere richting in. Speciaal voor het truffelseizoen is er een nieuw truffelmenu in samenwerking met chef Julius Jaspers. Tot en met eind februari 2019 kun je bij 5&33 genieten van een overheerlijk 4-gangen truffeldiner. Verwacht een overheerlijke truffelrisotto, foie gras met witte truffel, gesmoorde ossenhaas met truffelpuree en als 'kers' op de taart een frambozendelicatesse met witte chocolade. 

Truffle Tuesday

Heb je een kleine trek in truffel? Dan kun je tot en met eind februari 2019 bij 5&33 terecht voor de speciale Truffle Tuesday. Iedere dinsdag kun je hier een heerlijke truffellpasta -met een glas prosecco krijgen voor de zachte prijs van € 20. 

En we hebben nog meer goed nieuws! Ter ere van het truffelseizoen mogen we een tafeltje voor twee bij 5&33 weggeven. Wil jij genieten van een heerlijk aperitief, truffelpasta, prosecco en dessert? Vul dan snel onderstaand formulier in.

FORMULIER

Deze actie is gesloten.

Tags

food
winactie
winnen

Lees ook

Aanbevolen voor jou