Actie

Winnen! 2x2 kaarten voor Modefabriek-masterclasses

Zomerschool? Ja, graag! Jij maakt namelijk kans deel te nemen aan een van de vier interessante masterclasses van Modefabriek. Terug die schoolbanken in!
Reading time 3 minutes

Op zondag 9 en maandag 10 juli volg je tijdens de Summerschool van Modefabriek een van de masterclasses over trendforecasting, essentiële ontwikkeling in retail en mode en leer je hier zelf en met jouw bedrijf op in te spelen. Deze lessen, opgezet in samenwerking met Fashion Council NL, worden gegeven door succesvolle professionals uit het werkveld, van ontwerpers tot marketeers, merken tot retailers. Naar school gaan was nog nooit zo leuk! 

GIVEAWAY

Deze actie is gesloten! 

PROGRAMMA MASTERCLASSES

Zondag 9 juli 11.00 - 12:30 uur
SUMMER TRENDS 2018 X THE ‘HOW & WHY’ OF TRENDSPOTTING

In deze masterclass vertellen Birgit Muis & Jan Agelink van Buro Jantrendman je de key trends voor volgende zomer en daar voorbij. Ook delen ze de ins en outs over hun vak en het hoe ze de consumenten en modetrends ontdekken. Zo leer je hoe je zelf trends kunt spotten en voorspellen en dit kan toepassen op jouw eigen branche.

Zondag 9 juli 13:30 - 15:00 uur
FUTURE GENERATION – CONTRIBUTION TO THE NECESSARY TRANSITION

Peter Leferink, hoofdleraar Ontwerpen op het AMFI, brengt het Future Gen programma van Amsterdam Fashion Week terug. Tijdens deze masterclass ontmoet je de nieuwste ontwerptalenten en neem je een kijkje in hoe zij te werk gaan en zich positioneren in de dynamische modewereld. Hier leer je nieuwe kansen zien en hoe je zelf in kunt spelen op veranderingen. 

Maandag 10 juli 11:00 - 12:30 uur
ALL ABOUT SHOES

Je hebt het vast al gemerkt, schoenen krijgen met het jaar een belangrijkere rol in de modewereld. De schoenontwerpers komen steeds meer in de aandacht. Dit jaar is er daarom voor het eerst een masterclass over schoenen. Deze wordt gegeven door drie generaties aan top designers: Jan Jansen, Lillian Sanderson en Amber Verstegen. Zij vertellen je alles over het succes van hun onderscheidende aanpak.

Maandag 10 juli: 13:30 - 15:00 uur 
POP-UP RETAIL

De populaire pop-up stores zijn geen tijdelijk fenomeen, in tegendeel! Retail innovator Caroline de Jager, oprichtster van 3isacrowd, vertelt over de dynamiek tussen leegstaande winkels en het succes van een tijdelijk retail concept. Om je aan het denken te zetten over de eindeloze mogelijkheden en voordelen van een pop-up store. Samen met gast pop-up ondernemers zal Caroline een snelle en effectieve checklist delen en je alle inspiratie bieden om je eigen store te openen! 

 

Modefabriek vindt plaats in  RAI Amsterdam (Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam)

Tags

winactie
modefabriek
summer-school

Lees ook

Aanbevolen voor jou