Actie

WIN! Maak kans op een Philips stoomgenerator (t.w.v. €279,99)

Al je strijk- en stoomperikelen zijn verleden tijd dankzij dit knappe staaltje technologie.
Reading time 1 minutes

Voor je gladgestreken overhemden, kreukelvrije satijnen jurken en zachte pantalons zonder vouwen heb je nu eenmaal een goede strijkbout in huis nodig. Alleen is dit nou nét het ene klusje na de wasbeurten waar je echt geen zin in hebt na een lange werkweek. Het vervolg? Je mooie ongestreken kledingstukken hangen nog even kreukelig en ongedragen in de kast. 

Philips bedacht hierop een passende oplossing dat het strijken en stomen van je kleding zo gemakkelijk mogelijk maakt: de PerfectCare Expert Plus stoomgenerator! Dit is niet enkel een strijkijzer, maar ook een steamer verrijkt met technologie die ervoor zorgt dat je niet tig keer over dezelfde mouw hoeft te strijken voordat hij glad is. Scheelt weer tijd (en frustratie)! 

WIN IT

Voor dit slimme apparaat bedacht Philips speciale OptimalTEMP-techonologie, waardoor je geen temperatuur hoeft in te stellen en nooit brandplekken zult krijgen op je geliefde kledingstukken. Deze stoomgenerator werkt namelijk op alle stoffen: van satijn tot denim. 

Wil jij dit wel eens in het echt testen? Doe dan snel mee met onze winactie, en wieweet is deze stoomgenerator (t.w.v. €279,99) straks van jou!

Vul onderstaand formulier in om kans te maken.

Tags

winactie
winnen
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou