Actie

WIN! Maak kans op dit glamoureuze kerstpakket (t.w.v. €250)

Ben je al helemaal klaar voor kerst & gezelligheid in huis? Doe dan snel mee!
Reading time 2 minutes

Met het koude weer en de donkere dagen, zitten we het liefst warm binnen. Daarom is het najaar het uitgesproken seizoen om goed uit te pakken met je interieur! Maak het extra gezellig, zet kaarsen neer en... Je raadt het al... Tuig de kerstboom maar weer op! Ook dit jaar zijn we al druk in de weer op Pinterest met zoeken naar inspiratie voor de ultieme kerstervaring. Gaan we dit jaar voor die klassieke gouden, robuuste winterse of juist een hele glamoureuze boom?

Om de keuze makkelijker te maken vroegen we de kerst-experts van Intratuin om raad en gaan we dit keer voor een romantische boom waarbij donkerroze, pioenroze en donkerrood centraal staan. Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws - wij mogen namelijk 2x een Shades of Glamour-winpakket t.w.v. €250 verloten!

WIN IT

Dit uitgebreide pakket bestaat uit prachtige elementen, waaronder uitbundige kerstballen in de vorm van vogels giraffen en tijdloze klassiekers in 't roségoud. Verwacht verder veel glitterende pailletten, prachtig glaswerk voor de kersttafel, hoge vazen, luxe bloemen en een vleugje velour.  

Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit winpakket, is het invullen van onderstaand formulier. Who knows, wellicht transformeert jouw woonkamer dit feestseizoen wel in deze romantische oase! Niet zo fan van roze? Check dan vooral de drie andere inspiratie-stijlen van de Intratuin: Golden Glow, Mystic Nature en Winter Picnic.

Meer zien van het Shades of Glamour-winpakket? Kijk dan hieronder:
/

FORMULIER

Deze actie is gesloten.

Tags

winactie
kerst
kerstboom
2019
giveaway

Lees ook

Aanbevolen voor jou