Actie

WIN! Maak kans op 2x €150 shoptegoed bij Winkelstraat.nl

Van Burberry en Gucci, tot Kenzo en Alexander McQueen... Het online luxury platform Winkelstraat.nl heeft alles wat je modehart begeert!
Reading time 2 minutes
Fotografie: Patrick Domingo

Met de huidige temperaturen is het moeilijk voor te stellen dat er een zonnige periode zit aan te komen. Toch is het écht alweer mei, en staan we op de drempel van de zomer - en dat betekent in modetaal dat je zomergarderobe weer een upgrade kan gebruiken!

Maar waar vind je al je favoriete merken op één plek? Het antwoord is het op het online luxury platform Winkelstraat.nl! Met meer dan 600 merken - waaronder Dior, Off-White, Dr. Martens, Miu Miu, Ølåf, Prada en Versace - staan zij voorop als het aankomt op de nieuwste releases, limited editions en zeldzame pronkstukken van premium en high end modelabels. Ofwel: dé plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen Spring / Summer '19-garderobe.

En goed nieuws! We hebben hier de uitkomst voor fashionista's  die wel wat extra zakgeld kunnen gebruiken voordat de zomer aanbreekt...

GIVEAWAY

In samenwerking met Winkelstraat.nl mogen wij namelijk 2x een shoptegoed ter waarde van €150 verloten! Daarmee kunnen de fashion wannahaves van je wishlist plotseling in jouw eigen kast belanden - precies op tijd voor de zomer! Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze shopping spree is het invullen van het onderstaande formulier. Succes!

www.winkelstraat.nl

FORMULIER

Deze actie is gesloten.

Tags

winactie
winnen
shoppen
2019
giveaway

Lees ook

Aanbevolen voor jou