Actie

WIN! Geef een prachtboeket van Greetz met Moederdag

Ter ere van Moederdag mogen wij 3x een adembenemend boeket t.w.v. €45 weggeven.
Reading time 1 minutes

Voor je het weet is het alweer zondag 12 mei, dé dag waarop je je moeder extra in de watten mag leggen. Het is immers maar één keer paar jaar Moederdag! En wie wordt er nou niet blij van een mooie bos bloemen? Dat vinden ze bij Greetz ook, dat zich specialiseert in de kunst van hartverwarmende gebaren. Via Greetz verstuur je gemakkelijk bloemen, wijn, ballonnen en chocolade voorzien van een persoonlijk kaartje naar je geliefde. Een simpelere manier om een ander te laten weten dat je aan hem of haar denkt kennen we niet.

Bloemen versturen via de post. Hoe werkt dat?
Je wilt je geliefde natuurlijk niet opzadelen met een verwelkt boeket, en dat begrijpt Greetz ook; de boeketten van Greetz worden dan ook samengesteld op de dag van verzending en zijn dus altijd fleurig bij ontvangst. Sterker nog, ze dragen zelfs een 8 daagse vers-garantie met zich mee! Zo kan de gelukkige ontvanger nog lang genieten van jouw gebaar!

GIVEAWAY TIME

En goed nieuws! Wij mogen 3x een prachtig boeket naar keuze ter waarde van €45 euro weggeven van Greetz! Een mooi gebaar waarmee je je moeder zeker zult verrassen. 

Het enige wat je moet doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen. Good luck! 

www.greetz.nl

FORMULIER

Deze actie is gesloten

Tags

winactie
cadeau
moederdag
cadeautip

Lees ook

Aanbevolen voor jou