Actie

Win! Een Philips MoistureProtect-krultang (t.w.v. €139,99)

Nooit meer zorgen over een onverzorgd kapsel dankzij deze fraaie beauty-tool!
Reading time 1 minutes

Het liefst stappen we iedere ochtend met prachtig, weelderig haar het bed uit - maar de realiteit is vaak minder rooskleurig. Toch hoeft het niet lang te duren om je lokken in model te krijgen, mits je de juiste tool ter beschikking hebt! Neem bijvoorbeeld de Philips MoistureProtect-krultang, die binnen een handomdraai je hairdo van glanzende krullen voorziet!

De innovatieve technologie van deze krultang geeft (letterlijk) een prachtige draai aan je haar zonder het te beschadigen. De keramische platen die zijn verzadigd met keratine zorgen er namelijk voor dat de natuurlijke vochtbalans van je lokken niet aangetast wordt. Perfectie! 

WINNEN

Deze knappe tool is ideaal om allerlei verschillende kapsels mee uit te proberen; het telt namelijk maarliefst 27 styling-mogelijkheden. Kies dus iedere dag voor een nieuwe look met een subtiele golf, pijpenkrul of romantische wave.

 

En goed nieuws voor wie deze MoistureProtect-krultang op de kaptafel wenst... Wij mogen er namelijk een (t.w.v. €139,99) weggeven! Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze mooie krullenmaker is onderstaand formulier invullen, en wie weet heb jij voortaan altijd de perfecte hairdo

Succes!

FORMULIER

Deze actie is gesloten.

Lees ook

Aanbevolen voor jou