Actie

Zo creëer je de perfecte couturecoupe! (+ win Redken-haarset t.w.v. €160)

Haarstijlen op de catwalk zijn veelzijdig en inspirerend. Aan elke lok wordt aandacht besteed om uiteindelijk het perfecte plaatje te creëren.
Reading time 2 minutes

Tijdens zijn couture-show presenteerde Claes Iversen adembenemende creaties met urban, industriële en ethnische invloeden. Neem bijvoorbeeld de trenchcoat, versierd met gouden ringen en gaten. Of de blazer met gouden biezen om de armen. En ook de metallic jurken voorzien van futuristische details vielen op. Maar, de prachtige creaties zijn slechts één ding; om het plaatje helemaal compleet te maken zijn ook bijpassende make-up en kapsels nodig. In dit geval werd er gekozen voor strak naar achteren gekamde lokken voor een look die tegelijkertijd modern en tijdloos is.

Ieder kapsel  wordt voorafgaand aan de show lok voor lok uitgedacht - maar, hoe verloopt dat proces eigenlijk? Redken ging de samenwerking aan met kapper Siko van Berkel voor de Claes Iversen Couture 2019-show en samen creëerden ze deze unieke looks. 

Bekijk hieronder de behind-the-scenes beelden:

ytbt

Wil je zelf een couture-coupe creëren?
Breng na het wassen van je haren allereerst de Pillow Proof Blow Dry-primer en Redken Smooth Styling Velvet Gelatine aan en föhn het vervolgens goed droog. Zo voed je je haar en geef je het meer volume. Wil je nóg meer textuur of een messy look? Dan is de Fashion Waves haarlak een perfecte aanvulling op je haarroutine. Ook kan het geen kwaad om op een regenachtige dag de Fashion Work nevelspray te gebruiken om ervoor te zorgen dat je hairdo de hele dag mooi blijft. Voel je meer voor een gesteilde of juist gekrulde look? Zorg er dan voor dat je eerst een hittebeschermer aanbrengt, zoals de Redken Fabricate 03. Maak je coupe af met de Rough Paste voor een warrige en langhoudend geheel. 

En nu hebben we goed nieuws voor alle haarfanaten! Jij kunt dit hele haarpakket winnen! Vul onderstaand formulier in om kans te maken op dit haarpakket t.w.v. €160 - en wieweet krijgt jouw kaptafel een couture-waardige make-over! 

Tags

video
winnen
claes-iversen

Lees ook

Aanbevolen voor jou