Actie

Win! 8 x een koffietafelboek van MENDO

L'OFFICIEL NL is bijna jarig, dus... traktatie! Dit keer mogen we 8 x een prachtig fotografieboek weggeven van MENDO. Check it out!
Reading time 1 minutes

In een wereld waarin alles snel moet, is het heerlijk om rustig je tijd te nemen en een fotografieboek open te slaan. De fotografieboeken van MENDO - de boekenwinkel bekend om haar sterke oog voor esthetische en grafische boeken - zijn hier perfect voor. In de nieuwe boekenserie 'Streets of' worden de mooiste, grootste én kleinste hoekjes van steden getoond. Zo is er al een Amsterdamse, Londense, New Yorkse en Parijse editie waarin de diversiteit en eigenzinnigheid van 'de stad' op mystieke wijze is vastgelegd.

Dit aantrekkelijke fotografieboek is goed voor je dagelijkse dosis creativiteit en geeft je interieur een flinke boost. Win-win, toch?

En we hebben goed nieuws.... L'OFFICIEL NL bestaat een decennium en daarom trakteren we onze lezers op cadeaus! Bekijk ze hieronder, vul het formulier in en maak kans op één van de 8 Streets of-koffietafelboeken t.w.v. €50! Wij mogen van iedere stad 2 boeken weggeven. 

STREETS OF PARIS
STREETS OF AMSTERDAM
STREETS OF LONDON
/
STREETS OF NEW YORK

FORMULIER

Deze actie is gesloten.

Tags

winnen
koffietafelboek

Lees ook

Aanbevolen voor jou