Actie

WIN! 5 x 2 Bombay Sapphire VIP-tickets

Dompel jezelf (letterlijk) onder in een adembenemende onderwaterwereld terwijl jij en een vriend(in) van de heerlijkste cocktails genieten…
Reading time 2 minutes

Wie een beetje bekend is met de kunst van bartending - weet dat gin-distilleerderij Bombay Sapphire de pionier is in het versmelten van een uiteenlopend spectrum aan creatievelingen. Zo hebben zij vorig jaar het creatieve platform CANVAS opgezet, waarbij ze een podium bieden aan verschillende lokale en internationale talenten. Ditmaal is het Machinegebouw op het Amsterdamse Westergas getransformeerd tot een mythische onderwaterwereld waar je verschillende bars kunt ontdekken die de meest smakelijke cocktails schenken. Allemaal op ecologische wijze ontworpen door cocktailmeester Julian Bayuni. Verwacht overheerlijke ijskoude slushie-cocktails, glow in the dark drinks en heuse glazen van ijs… Het is een heel spektakel dat alleen nog te zien is op 14 & 15 juni en 21 & 22 juni.

Laat je leiden door de zee, en bekijk visuele kunstvoorstellingen en indrukwekkende installaties vam de hand van de conceptuele kunstenaar Corriette Schoenaerts. Zelfs de bartenders in kwestie omarmen het diepste van de zee in stijl. En psst: er is ook een zeer instagrammable badkuip aanwezig waar je naar hartelust (maar zonder nat te worden) van kan genieten.
 

Wil je hierbij zijn? Dat kan! Wij mogen namelijk 5 x 2 VIP tickets weggeven voor de VIP-Night op donderdag 20 juni. Het enige wat je hiervoor moet doen is het onderstaand formulier invullen. 

FORMULIER

Fotografie: Sanne Nadine Hes, @sannenadinehes

Tags

winactie
cocktails
winnen
2019
bombay-sapphire

Lees ook

Aanbevolen voor jou