Actie

Win! 3x een luxueus Marie-Stella-Maris reispakket (t.w.v. €139)

Veel op reis? Maar wil je niet inleveren op de kwaliteit van je verzorgingsregime? Doe dan snel mee met onze giveaway...
Reading time 1 minutes

Of je nu veel op reis bent voor je werk, familie of vakantie; het is geen plezier om iedere keer een halve hutkoffer aan beauty-producten mee te moeten nemen. Hierop bedacht het Nederlandse lifestyle label Marie-Stella-Maris een passende oplossing:  voor de doorgewinterde reiziger is er een Travel Kit Deluxe. Deze speciale kit bestaat uit zeven travel size producten waaronder een toilettas en slaapmasker van 100% zijde, ontworpen door modelabel BANANATIME, een heerlijke geurkaars waardoor iedere hotelkamer toch naar thuis ruikt, een verzorgende lippenbalsem en handcrème, een frisse pillow spray en een keramieken geursteen. Ofwel: de ultieme welness ervaring in één handige set.

WIN IT

Ook goed om te weten: Marie-Stella-Maris heeft zich altijd al ingezet voor schoon drinkwater en natuurlijke verzorgingsproducten. Zo doneren zij van elk verkocht product een percentage van de opbrengst aan projecten die de waterkwaliteit weredlwijd verbeteren. Fijn voor je gezondheid én het milieu! 

Welnu, wil jij deze fijne producten testen op reis? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk 3x de Travel Kit Deluxe (t.w.v. €139) verloten! Vul onderstaand formulier in om kans te maken, en wieweet vind je deze handige set binnenkort in jouw koffer. 

FORMULIER

Tags

beauty
winactie
winnen
2019
giveaway
marie-stella-maris

Lees ook

Aanbevolen voor jou