Actie

Win 2 VIP-kaarten voor het WK zwemmen in Eindhoven!

Volgend weekend is het zover, dan komen 's werelds beste zwemmers samen in Eindhoven om te strijden tijdens het World Cup Swimming 2017.
Reading time 2 minutes

Door de jaren heen zette het horlogemerk Omega haar expertise in voor onder andere expedities naar de maan en diepzee-onderzoeken, maar ook voor wat sportievere activiteiten haalt het merk alles uit de kast. 

Zo is in de zwemsport het verschil tussen goud en zilver vaak minimaal en telt iedere nanoseconde. Al in 1932 werd Omega - met haar Zwitserse precisie - de taak toevertrouwd om de metingen in de zwemsport uit te voeren en dat doet de horlogemaker nog steeds! Dit weekend (vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus) zijn zij de Official Timekeeper tijdens de World Cup Swimming 2017 in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion te Eindhoven.

WINACTIE

Vrije slag, vlinderslag, estafette, alles komt voorbij en jij kunt hier als VIP bij aanwezig zijn!

Wil jij genieten van een heerlijk diner, hapjes en drankjes terwijl je de finales in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion aanschouwt? Vul dan snel onderstaand formulier in en maak kans op 2 VIP-kaarten voor zaterdag 12 augustus 2017.

 

Deze actie is gesloten.

 

Meer informatie over World Cup Swimming 2017 in Eindhoven? Ga naar worldcupeindhoven.com.

Tags

omega
eindhoven
zwemmen
wereldkampioenschap

Lees ook

Aanbevolen voor jou