Actie

Win! 10 x een super-de-luxe Foreo massage-tool

Een gezichtsreiniger en massagebehandeling in één. Wie wil dat nou niet?
Reading time 1 minutes

Dit kleine zoetroze apparaat veroorzaakte een heuze beauty-craze op Instagram en dat is niet voor niks! We hebben het over de Luna Play Plus, een siliconen apparaatje zo groot als een wattenschijfje die je huid binnen één minuut masseert en reinigt.  De Luna Play Plus is één van de professionele skincare tools van het vooruitstrevende beauty-merk Foreo. Hij verwijdert binnen een (letterlijke) handomdraai al je dode huidcellen, overtallige oliën en make-up restanten. 

De Luna Play Plus is geschikt voor ieder huidstype dankzij de verschillende borsteltjes. Zo beschikt de zijkant over een fijnere borstel voor de gevoelige huid - zoals je wangen en voorhoofd - en een grovere borstel voor je T-zone. Bovendien is deze kundige tool gemakkelijk mee te nemen dankzij het kleine formaat. 

/

En nu hebben we mooi nieuws! Ter ere van ons 10-jarige bestaan mogen we 10 x een roze Luna Play Plus gezichtsverzorgings-tool t.w.v. € 49 weggeven. Vul snel onderstaand formulier in, en wie weet is dit mooie apparaatje binnenkort onderdeel van jouw beauty-routine.

FORMULIER

Deze actie is gesloten.

Tags

winactie
winnen

Lees ook

Aanbevolen voor jou