Actie

Starskin-pakket t.w.v. €49,95 nu cadeau voor nieuwe abonnees!

Zuinig zijn op je huid is heel belangrijk. Daarom verdient het naast crèmes en goede reiniging ook wat extra pampering. En STARSKIN™ weet als geen ander hoe dit moet.
Reading time 4 minutes

Met de innovatieve maskers en exclusieve formules van STARSKIN™ krijg je een prachtige huid. In dit ultieme verwenpakket voor nieuwe abonnees zitten de vijf best bewaarde Hollywood beautygeheimen!

/

Er is slechts een gelimiteerd aantal STARSKIN™-pakketten beschikbaar, dus wees snel en sluit nu een abonnement af via onderstaand formulier! Dat betekent 7x L’OFFICIEL NL én dit STARSKIN™-pakket t.w.v. €49,95 cadeau! Samen voor slechts €37,95! 

Maximaal 3 cadeau-abonnementen per persoon.

 

FORMULIER

Het STARSKIN™-pakket

Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff 
Verstopte poriën, dode huidcellen, oneffenheden en een doffe huid? Vergeet overpriced professionele peelings. De STARSKIN Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff is precies wat jij nodig hebt. Peel je huid tot perfectie met de unieke, gepatenteerde exfoliërende puff, verrijkt met natuurlijke alfa hydroxy zuren, die de huid van binnenuit verheldert en egaliseert. Met het luxueuze schuim, voorzien van verhelderende en stimulerende wortel- en broccoli-extracten, verdwijnen dode huidcellen als vanzelf – op zachte wijze. En voordat je het weet, tovert de Perfection Puff jouw stralende huid tevoorschijn.

Eye Catcher™ Smoothing Bio-Cellulose Eye Masks 
Lights, camera, action! Alle ogen zijn op jou gericht met het Eye Catcher™ Smoothing Bio-Cellulose Eye Mask. Verfris en verhelder je oogopslag in slechts 15 minuten met de Eye Catcher™ oogmaskers. Fijne lijntjes en donkere kringen zijn verleden tijd met dit masker doordrenkt met natuurlijk gefermenteerd, hydraterend kokosnootsap, verhelderend zoethout-extract en rustgevende allantoïne. Een ideale pick-me-up na een korte nacht of lange vlucht.

Red Carpet Ready™ Hydrating Bio-Cellulose Face Mask 
Een gezonde dewy huid, daar dromen we allemaal van. In werkelijkheid is onze huid echter vaak droog, gedehydrateerd en dof. Niet langer, belooft STARSKIN™. Het Red Carpet Ready™ Hydrating Bio-Cellulose Face Mask is hier voor een hemelse hydratatie boost. Elk masker is doordrenkt met een héél flesje van het meest krachtige skin-plumping serum en gemaakt van gefermenteerd, vitaminerijk kokosnootsap voor een intens gehydrateerde, soepele en die o-zo-gewilde dewy celebrity skin.

Hollywood Hand Model™ Nourishing Double-Layer Hand Mask Gloves 

Hollywood Hand Model™ voedt en herstelt de handen. Perfect voor het verzorgen van droge handen na de winter. Het serum van dit handmasker bestaat uit hydraterende karitéboter (een superfood voor de huid), olie en 16 andere botanische ingrediënten. In slechts 15 minuten herstelt, verjongt en verzacht dit masker zelfs de ruwste handen en nagelriemen. Voor een geweldige multitasking manicure; knip de topjes van de handschoenen eraf voor het aan te trekken en lak je nagels terwijl het masker zijn werk doet.

Walk Of Fame™ Nourishing and Cooling Double-Layer Foot Mask Socks

Wil je ook voeten die eruit zien alsof je zojuist uit een limousine met chauffeur bent gestapt? Walk of Fame™ voedt, verzacht en revitaliseert de voeten intens. Het serum van de voetmasker is geformuleerd met hydraterende saffloerzaadolie en een mix van maar liefst 19 botanische ingrediënten. Walk of Fame™ verlicht zwellingen en verkoelt vermoeide voeten in slechts 20 minuten. Perfect voor na het joggen of het dragen van hoge hakken.

Lees ook

Aanbevolen voor jou