Actie

Bang & Olufsen-koptelefoon t.w.v. €129 nu cadeau voor nieuwe abonnees!

Onze favoriete soundjes hebben we altijd binnen handbereik dankzij onze mobiele telefoon en Spotify, maar om je muziek op maximale kwaliteit ten gehore te brengen is Bang & Olufsen de perfecte partner in crime.
Reading time 2 minutes

En jij kunt deze geluidssensatie gaan beleven... Je krijgt nu namelijk de Bang & Olufsen Form 2i-koptelefoon t.w.v. €129 cadeau bij een jaarabonnement op L'OFFICIEL NL of L'OFFICIEL HOMMES NL! Een lichtgewicht in zijn soort (lees: zeer hoog draagcomfort), geluidskwaliteit waar je u tegen zegt, aan het snoertje zit het bedieningspaneeltje met daarin een microfoon verwerkt en hij is ook nog eens stylish verantwoord. Ook leuk om te weten, dit ware koptelefoon-icoon, is sinds 1992 permanent opgenomen in de collectie van het Museum of Modern Art (MoMa) in New York vanwege zijn design en geluid.

Al meer dan 90 jaar brengt het Deense Bang & Olufsen producten op de markt waarbij verschillende pijlers hoog in het vaandel worden gedragen. Ten eerste: design. Hierbij gaat het niet alleen om een mooi buitenkantje. Nee, de B&O design drive giert door het hele productieproces van concepting tot de afwerking van de producten. Ten tweede: prestatie. Muziek overbrengen zoals artiesten zouden willen dat men het zou horen. Ten derde: humanisering. B&O past technologie op de menselijke behoeften en niet andersom. Tot slot: vakmanschap. De juiste materiaalkeuzes en oog voor ieder detail.

Dus grijp je kans en sluit nu een abonnement af via onderstaand formulier! Dat betekent 7x L’OFFICIEL NL óf 2x L'OFFICIEL HOMMES NL op de deurmat én genieten van je favo muziek klinkend uit je B&O Form 2i-koptelefoon t.w.v. €129. L'OFFICIEL NL + B&O Form 2i-koptelefoon: nu samen voor slechts €44,95! L'OFFICIEL HOMMES NL + B&O Form 2i-koptelefoon: nu samen voor slechts €34,95!

 

Maximaal 3 cadeau-abonnementen per persoon.

Actie gesloten.

 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou